Faciliteiten

Op de Escudostraat 2 te Barendrecht, vlakbij de afslag van de A15 en strak tegen de grens met Rotterdam, bevindt zich het bedrijfsverzamelgebouw Villa California. Meer dan 45 huurders delen daar niet alleen een gebouw maar vormen ook een community die elkaar versterkt in het doen van hun business

Escudostraat 2 part 1 - 15
Escudostraat 2 part 2 - 06

Villa California beschikt over een eigen fitnessruimte met o.a. apparatuur voor cardio- en krachttraining alsmede fysiotherapie en (kick)boksen. Medewerkers van huurders kunnen hier gratis gebruik van maken. Vanzelfsprekend zijn er kleedkamers voor heren en dames zodat een ieder kan douchen alvorens aan het werk te gaan of naar huis te reizen.

Op vrijdag is het eigen Offline Cafe open om een week van hard werken goed af te sluiten. Een flipperkast, arcade game kast en twee F1 racing seats maken de verzameling “toys for boys & girls” compleet. Huurders van Villa California kunnen het Offline Cafe ook reserveren voor eigen bijeenkomsten. 

Villa California biedt een gedeelde receptie voor ontvangst, telefoonafhandeling en postontvangst. En is er behoefte aan opslag en logistiek, dan biedt het warehouse de oplossing.

Op vrijdag is het eigen Offline Cafe open om een week van hard weken goed af te sluiten. Een flipperkast, arcade game kast en twee F1 racing seats maken de verzameling “toys for boys & girls” compleet. Huurders van Villa California kunnen het Offline Cafe ook reserveren voor eigen bijeenkomsten. Villa California biedt een gedeelde receptie voor ontvangst, telefoonafhandeling en postontvangst. En is er behoefte aan opslag en logistiek, dan biedt het warehouse de oplossing.

Neem contact met ons op

Ben je geinteresseerd om een ruimte te huren? Of wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden in Villa California?